В інтерв’ю Videogamer помічник продюсера Assassin’s Creed: Brotherhood Жан-Франсуа Боівін (Jean-Francois Boivin) заявив, що багатокористувацький режим повністю введуть в наступні ігрові серії. Боівін підкреслив, що у фахівців є відмінні напрацювання у цій сфері. Він сказав, що мультиплеер відкриє перед авторами пригоди нові кордони і можливості. Розробник запевняє, що сингл і багатокористувацький режим з’являться і в подальших проектах серії, не залишивши байдужими любителів мережевих битв і шанувальників глибокого і цікавого сюжету.

Випробувати свої навички онлайн геймерам дадуть вже в Assassin’s Creed: Brotherhood. В одному з режимів шість гравців вистежують однин одного і усувають безшумними атаками. Головне завдання — залишитися непоміченим, інакше жертва може втекти. На сьогоднішній день в мультіплеєрі заявлено вісім різних класів з неймовірними здібностями.

Assassin’s Creed: Brotherhood дебютує 19 листопада цього року. Проект з’явиться на ПК і консолях (PlayStation 3, Xbox 360).

3dnews

Для Вашего проекта мы можем предоставить в аренду стойки, расположенные в наших ЦОД (центр обработки данных). При необходимости может быть организован виртуальный канал между оборудованием в дата-центре и вашим офисом.