Компанія Electronic Arts оголосила про початок розробки завантажувального проекту Forest Survival. Гра призначена для сервісів XBLA і PSN. У грі пропонується геймеру побувати в шкурі одного з чотирьох мешканців лісу (лисиця, кролик, алігатор і яструб) і спробувати вижити в умовах дикої природи. Крім синглу фахівці передбачать і багатокористувацький режим, проте поки незрозуміло як він буде функціонувати.

2011 рік обіцяє бути дуже прибутковим для видавництва, адже саме тоді компанія представить безліч цікавих ігор. Шанувальників творчості Bioware чекає сіквел Dragon Age 2, любителів жахів налякають у другій частині Dead Space, а фанати перестрілок отримають бойовики Crysis 2 і Bulletstorm.

Компанія не залишить без діла і шанувальників «Зоряних війн», давши можливість відчути себе справжнім джедаєм в MMORPG Star Wars: The Old Republic.

3dnews

На сайте Юморок вас ждут — смешные приколы, захватывающие развлечения, прикольные картинки, свежие анекдоты, афоризмы и забавные стишки, отпадные рассказы и веселые истории.

  1. Electronic Arts анонсувала FIFA 11
  2. Доля Dante’s Inferno 2 залежить від видавництва Electronic Arts
  3. Electronic Arts приймає заявки на тестування Darkspore
  4. Crysis 2 стане найкрасивішою грою в світі
  5. Dragon Age адаптують для Facebook