Слідом за Konami, яка вирішила заново відкрити свій популярний футбольний серіал PES, компанія Electronic Arts анонсувала наступну гру в серії FIFA, яка отримала назву FIFA 11. Розробкою продукту займається відома студія EA SPORTS. Прем’єра гри повинна відбутися восени цього року на розважальних системах PlayStation 3 і Xbox 360.

За словами авторів, проект повинен визначити нові стандарти реалістичності віртуальних гравців. Спеціально для FIFA 11 була створена система «Персоналізація +», яка відтворює зовнішній вигляд футболістів, їх поведінку з м’ячем і без нього в будь-якій точці поля. Завдяки даній інновації, кожен спортсмен буде виглядати унікально.

У FIFA 11 також реалізована система Pro Passing, яка в значній мірі змінить підхід до гри. Точність передачі буде визначатися майстерністю гравця, а також навичками віртуального футболіста і загальною ситуацією на полі. Занадто слабкі удари будуть приводити до невтішних результатів. Відзначимо, що загальна ігрова система перекочувала до проекту прямо з FIFA 10.

3dnews

  1. Konami впевнена в успіху PES 2010
  2. Можливості редактора для Dragon Age: Origins
  3. Щоденник розробників Wii-версії Prince of Persia: The Forgotten Sands
  4. Гра Borderlands відправлена на золото
  5. Grand Theft Auto IV не ввійшла в десятку самих продаваних ігор у вересні