Видавництво Atari оголосило про те, що реліз гонки Test Drive Unlimited 2 в Європі відбудеться 11 лютого 2011 року. Американські гравці зможуть випробувати імітатор на кілька днів раніше. Проект повинен був надійти у продаж ще у вересні, але Eden Games відправила гонку на доопрацювання.

Для створення місцевого віртуального світу фахівці користувалися даними з супутника. Острів Ібіца і Оаху не тільки відтворений в їх реальному вигляді, але і додано парочку свіжих трас. Тут користувач буде змагатися з іншими гравцями не тільки на заасфальтованих трасах, але і по бездоріжжю. Можливість подорожі між островами за допомогою літака відкривається тільки на 10-му з 60 рівнів. Загальна довжина трас перевищує 3 тис. кілометрів.

Насолодитися онлайн змаганнями в Test Drive Unlimited 2 зможуть не тільки власники ПК, але і користувачі PlayStation 3 і Xbox 360.

3dnews

Веселые приколы и юмор, захватывающие развлечения, смешные картинки, свежие анекдоты, афоризмы и забавные стишки, отпадные рассказы и веселые истории.

  1. Dragon Age адаптують для Facebook
  2. Новий Need for Speed: Hot Pursuit
  3. Electronic Arts анонсувала FIFA 11
  4. Демонстраційний відео-ролик Deus Ex: Human Revolution
  5. Міні-додаток для Pro Evolution Soccer 2011