Після ідеї управління проектом за допомогою руху очей, студія Valve Software запропонувала ще один унікальний замінник сучасної периферії. Розробники вважають, що в майбутньому велику роль в ігровому процесі відведуть біометричним даним користувача.

Гейб Ньюелл (Gabe Newell) запевняє, що це чудова ідея, адже автори зможуть значно поліпшити та урізноманітнити спілкування людей в багатокористувацьких проектах. Фахівець сказав, що це лише питання часу і способу втілення подібних ідей у життя. Зараз розробники експериментують навіть з вимірюванням частоти пульсу гравця. Цілком можливо, що подібні пристосування незабаром замінять контролери. Ньюелл вважає, що збирати дані про стан користувача досить просто.

Перше впровадження подібних технологій Valve зробила в спеціальній версії бойовика Left 4 Dead 2. Розробники були здивовані, наскільки це змінило весь геймплей і зробило проект більш соціальним.

3dnews

Самые смешные фото приколы 2011 года на Юморке. Видео и фото приколы, афоризмы, свежие анекдоты, прикольные картинки и смешные рассказы.

  1. Відео-огляд Left 4 Dead: Crash Course
  2. Відео-огляд Left 4 Dead: Crash Course
  3. Бойкот гри Left 4 Dead 2 припинений
  4. Бойкот гри Left 4 Dead 2 припинений
  5. Crytek не буде ігнорувати ПК