На GameTrailers опублікували огляд бойовика Blacklight: Tango Down. Спеціаліст оцінив гру на шість з половиною балів з десяти. Він запевняє, що шутер багато в чому схожий на Call of Duty: Modern Warfare 2. Як і в творінні Infinity Ward в новій грі Zombie Studios зроблений сильний акцент на багатокористувацький режим. Серед сильних сторін проекту відзначають опрацьовану систему модифікації зброї і симпатичну графіком. Шолом користувача дозволяє йому бачити ворогів крізь стіни і орієнтуватися в темряві.

На жаль, у авторів вийшла не найзручніша система прицілювання і управління віртуальним бійцем. Творцям не вдалося забезпечити підбір рівних під силу супротивників. Через це новачки опиняються в бою з ветеранами. У шутері присутня маса різних цікавих режимів. Четверо гравців можуть випробувати свої сили в боях з комп’ютерними опонентами. Незважаючи на деякі недоліки, у незалежній студії вийшов непоганий мережевий шутер.

Багатокористувацький бойовик Blacklight: Tango Down доступний для власників Xbox 360 і ПК. Версія для PlayStation 3 з’явиться в серпні.

3dnews

Мы предлагаем полный спектр ветеринарных услуг: от диагностики до лечения, но наиболее известными направлениями деятельности ветеринарной клиники являются: онкология, патология суставов и костей, неврология, нейрохирургия, пластическая хирургия.