Компанія Ubisoft виклала в Мережу свіжий ролик пригоди Assassin’s Creed: Brotherhood з конвенції Comic-Con 2010. Автори показали уривок геймплея з багатокористувацького режиму. Гравець в образі тамплієра вистежує свою жертву — іншого користувача. Якщо щось іде не за планом то він кидається у втечу. Тепер геймер змушений будь-якими способами його наздогнати. Примітно, що на кожного геймера буде всього одна ціль, а переможе той, хто залишиться в живих.

У грі також є продумана сюжетна кампанія. Геймер візьме на себе роль ватажка вбивць, буде займатися реставрацією будівель та історичних місць, поповнювати свій арсенал. На сьогоднішній день в списку локацій значиться тільки Рим, але місто обіцяє бути просто величезним. Еціо також навчиться новим незвичайним трюкам.

Гра Assassin’s Creed: Brotherhood вийде на ПК і консолях (PlayStation 3, Xbox 360) 19 листопада 2010 року.

3dnews

Бывает так, что у вас нет возможности посетить в клинику, тогда вы можете заказать вызов что-бы приехал ветеринар на дом следующей специализации: онколог, хирург, терапевт, дерматолог, кардиолог. Более подробную информацию можно получить ежедневно с 9.00 до 21.00 по телефону 790-81-22.