Компанія Valve продовжує розвивати свій безкоштовний бойовик Team Fortress 2. На цей раз оновлення вельми істотне — інтегрований абсолютно новий режим гри, що отримав назву Mann vs. Machine. Завдяки ньому бажаючі в компанії з п’ятьма друзями зможуть битися проти орд роботизованих ворогів, що наступають хвилями з усіх боків.

Роботи виконані в стилістиці звичайних ігрових класів, причому доступно 8 видів звичайних ворогів. Але, до них будуть також носильники бомб, три види сталевих гігантів, спеціальний знищувач створюваних інженером кулеметів і ще один якийсь таємничий ворог, який залишає гусеничні сліди — можливо щось подібне до танка.

Відео Team Fortress 2

Між хвилями ворогів гравці зможуть оновлювати свої здібності та зброю. І якщо гравцям вдасться вистояти проти наступаючих мас ворогів, їх чекає нагорода. Схоже, поки буде доступна тільки одна карта для Mann vs. Machine. Щоб представити новий режим гри, Valve створила як зазвичай стильний відеоролик. З новим кооперативним режимом гри можна ознайомитися на спеціальному сайті.

via

Схожі публікації: