Компанія Nintendo продовжує нарощувати ігровий потенціал консолі Wii ​​U, і випускати проекти власного виробництва. Зараз стала відома дата виходу головоломки-платформера під назвою Captain Toad: Treasure Tracker.

Як повідомив видавець, студія Nintendo EAD Tokyo завершить розробку до кінця року. Поки, що, дату релізу визначили тільки для Північної Америки — п’яте грудня. В Японії реліз повинен відбутися в четвертому кварталі 2014 року, а нам, як і всій Європі, доведеться почекати до січня 2015 року.

Платформер Captain Toad: Treasure Tracker

Платформер Captain Toad: Treasure Tracker

Події гри розгортаються в світі Super Mario, але місце головного героя посяде не італійський водопровідник з товстезними вусами, а капітан Тоад — кумедний чолов’яга в грибному капелюсі. Тоад буде подорожувати по рівнях-головоломки, вирішувати численні загадки і битися з ворогами. Його основне завдання, що стає зрозумілим з назви проекту, полягає в пошуку скарбів.

Платформер Captain Toad: Treasure Tracker

Головоломка Captain Toad: Treasure Tracker

Головоломка Captain Toad: Treasure Tracker

Вам належить обертати камеру в пошуках прихованих проходів і бонусів, а також уникати пасток, щоб дістатися до головної мети — золотої зірки, розташованої в кінці локації. Як повідомляє компанія Nintendo, в проекті з’явиться підтримка фігурок Amiibo. Але, не уточнюється, яку ж саме функцію вони виконуватимуть.

via

Теґи: , , , , , , , ,