Реліз космічної MMORPG Firefly Online, яка створюється на основі популярного науково-фантастичного телесеріалу Firefly («Світлячок»), відбудеться влітку наступного року на Windows і Мас. Причому в цей же час вийде версія гри для пристроїв під управлінням мобільних операційних систем iOS і Android.

Гра Firefly Online

В інтерв’ю порталу io9 розробники поділилися свіжими подробицями проекту, який вони позиціонують як рольову стратегію. Гравцеві буде відведена роль капітана зорельота, який подорожує по космосу у пошуках заробітку. Чимало часу в Firefly Online доведеться провести за налагоджуванням свого корабля — поліпшенням і покупкою нових модулів, а також найманням команди. Заявлено, що гравці самі зможуть створювати квести для інших користувачів, визначаючи умови і нагороду.

У Firefly Online буде центральна сюжетна лінія і безліч побічних завдань. Пройти більшість місій дозволять без допомоги зброї, застосувавши замість цього хитрість. Розробники пообіцяли продовжувати розвивати історію світу після виходу гри і збагачувати її регулярно DLC.

via

Теґи: , ,