Ubisoft офіційно повідомила, що продовження культової серії пригодницького шутера від першої особи — Far Cry 4 вийде вже восени цього року. Точніше кажучи, в США реліз гри відбудеться 18 листопада 2014 року, тоді як у країнах регіону EMEA (Європа, Близький Схід і Африка) на два дні пізніше — 20 листопада.

Ubisoft анонсувала Far Cry 4

Як і попередні частини Far Cry, новинка буде розроблена в жанрі open-world FPS. Цього разу дія гри розвернеться в найвищій гірській системі Землі — в Гімалаях, а точніше у вигаданому регіоні під назвою Кайрат, в якому вся влада зосереджена в руках деспотичного самопроголошеного короля. Швидше за все, це саме він зображений на обкладинці гри в неабиякому рожевому костюмі. У світі Far Cry 4 гравців чекає все той же широкий простір для дій, різні географічні особливості регіону і самі незвичайні пейзажі. Безсумнівно, все це буде доповнено тоннами різної зброї і транспортних засобів.

Окремо варто згадати, що в створенні гри беруть участь відразу п’ять студій: Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai і, що особливо приємно, Ubisoft Kiev.

«Після успіху Far Cry 3 ми хотіли перенести нову частину франшизи на зовсім інший рівень і створити гру, яка зможе здивувати і перевершити всі очікування користувачів», — повідомив продюсер Ubisoft Ден Хей. — «З такою унікальною постановкою Far Cry 4 стане зразковим шутером від першої особи і дуже хочеться скоріше розкрити більше подробиць про гру в найближчі місяці».

Одночасно з першими подробицями про гру також були оголошені і бонуси, які отримають користувачі, що оформили попереднє замовлення. Повідомляється, що вони отримають версію гри Limited Edition, яка буде відрізнятися доповненням Hurk’s Redemption. До додатоку увійдуть три місії, головним героєм яких буде виступати знайомий гравцям з попередньої частини Far Cry яскравий персонаж на ім’я Герк. У рамках місій Hurk’s Redemption буде доступна ексклюзивна зброя — гарпун The Impaler.

Крім PC, вихід Far Cry 4 також відбудеться як на консолях старого покоління (PlayStation 3 і Xbox 360), так і нового (PlayStation 4 і Xbox One). Повідомляється, що перші кадри геймплея Far Cry 4 Ubisoft покаже на прес-брифінгу в ході E3 2014.

via

Теґи: , , , , , , , , , , , ,