Продовження забавної рольової гри Costume Quest ще готується до релізу на консолях, але на ПК, Mac і Linux проект вже вийшов. Компанія Double Fine Productions повідомила, що друга частина вийшла в Steam.

Costume Quest 2 знову розповість про пригоди близнюків Врена і Рейнольда. Цього разу хлопці опиняються в похмурому майбутньому, де святкування Геловіна і солодощі оголошені поза законом. Моторошний дантист Орел Вайт (Orel White) ненавидить це свято і з метою його знищення відправляє своїх поплічників в минуле, щоб викорінити саму згадку про цей день. Близнюки, які обожнюють Геловін, вирішують зупинити лиходія.

Відбувся реліз ПК-версії Costume Quest 2

Реліз ПК-версії Costume Quest 2

Реліз Costume Quest 2

Звичайно, що основою механіки залишаться переодягання в різні костюми. Втім, будуть і цікаві нововведення. Так, на відміну від оригінальної гри, ви зможете вдосконалювати наряди дітей. Приміром, магічна роба може стати костюмом білого чаклуна, що поліпшить показники героя. Світ збільшився, а міні-ігри пішли в минуле, що дозволило розробникам сконцентруватися на сюжеті та базовій рольовій механіці.

Платформер Costume Quest 2

Платформер Costume Quest 2

Costume Quest 2 «товаришує» з п’ятьма основними європейськими мовами. Проект також повинен вийти на PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One. Але, про ці версії останнім часом автори нічого нового не повідомляли. Раніше їх реліз планувався на кінець жовтня.

via

Теґи: , , , , , , , , , , ,