Ubisoft випустила тизер і скріншоти гри Call of Juarez: Gunslinger, що знаходиться в розробці, та стане четвертою у серії. Після випуску в 2011 році Call of Juarez: The Cartel, події якої відбуваються в наш час у США та Мексиці, польський розробник Techland вирішив повернутися до антуражу Дикого Заходу XIX століття зважаючи на багато невтішних відгуків про попередню гру.

Скріншот Call of Juarez: Gunslinger

Відзначається, що Gunslinger запропонує шалені перестрілки, доповнені елементами RPG і системою набору досвіду. Також буде реалізована система пошкоджень нейтральних персонажів, плюс повернуться класичні дуелі. Цифрові нагороди можуть бути застосовані для розширення здібностей і поліпшення навичок стрільби. Гравець зможе вибрати один з трьох напрямів розвитку: «Стрілець», «Рейнджер» і «Мисливець».


Головним героєм стане мисливець за головами Сайлас Грівз (Silas Greaves), який розповідає про свої минулі пригоди та зустрічі з Біллі Кідом, Петом Гарретом і Джессі Джеймсом — реальними бандитами того часу. У цих оповіданнях і будуть відбуватися події гри.

Вихід Call of Juarez: Gunslinger відбудеться в І кварталі 2013 року на ПК, Xbox 360 і PS3. Гра буде поширюватися через мережі Xbox Live Arcade і PSN.

via