Electronic Arts під час GDC 2013 представила свій новий амбітний бойовик Battlefield 4. Компанія показала сімнадцяти-хвилинне відео Fishing in Baku з одиночної кампанії Battlefield 4, що починається з евакуації VIP-персони, яка потім перетікає в зустріч з іншим загоном.

В EA говорять, що користувачеві кампанія запропонує величезні ігрові простори і можливість віддавати накази членам загону. Також кампанія буде відслідковувати прогрес гравця, дозволяючи порівнювати свої результати з результатами друзів.


Відео не може залишити байдужим — студія DICE постаралася на славу і зробила один з найвидатніших бойовиків від першої особи ще більш правдоподібним і привабливим. Звичайно, гра на догоду ефектності жертвує реалізмом.

Гра Battlefield 4

Представник Electronic Arts Патрік Содерлунд (Patrick Soderlund) сказав: «Ми дуже раді представити Battlefield 4 світу. При такій ранній стадії розробки ми маємо вже достатньо налагоджену гру — це велике досягнення для команди DICE, що відображає їх захоплення і прагнення рухати серію вперед. Сьогоднішня демонстрація була лише початком — ми підготували набагато більше».

Графіка вражає, особливо покращені текстури і дальність промальовування. Розробники використовують новий двигун Frostbite 3 і дуже пишаються своїми досягненнями, порівнюючи гру з голлівудським фільмом. Презентація проходила на потужному сучасному комп’ютері — мабуть, версії для PS3/Xbox360 будуть простішими. До речі, розробники обіцяють трохи відійти від лінійності кампанії Battlefield 3, реалізувавши можливість урізноманітнити проходження рівнів.

Гра Battlefield 4

Варто сказати з приводу придбання гри, яка виходить восени. Battlefield 4 анонсована поки тільки для ПК, PlayStation 3 і Xbox 360, причому у разі оформлення попереднього замовлення гравець отримає пакет розширень Premium. Також у Origin доступна цифрова версія гри BF4 Digital Deluxe, яка включає гру і бонусні цифрові предмети. При оформленні замовлення на BF4 Digital Deluxe гравець, поряд з пакетом Premium, також отримає ранній доступ до багатокористувацької бета-версії Battlefield 4. Доступ до бета-версії також додається передплатникам Battlefield 3: Premium і тим, хто придбав Medal of Honor: Warfighter Limited Edition або Digital Deluxe Edition.

via

Теґи: , , , ,