Ubisoft розповіла про вміст спеціальних видань бойовика Splinter Cell: Blacklist. Дані збірники випустять обмеженим тиражем для країн Європи, Близького Сходу і Африки.

Збірка The Ultimatum Edition для Splinter Cell: Blacklist

5th Freedom Edition буде продаватися в магазині GAME для жителів Великобританії і в ірландському GameStop. До збірника покладуть фігурку Сема Фішера, графічну новелу Splinter Cell Echoes, кілька карт для кооперативного режиму, а також додаткове спорядження для головного героя. Видання 5th Freedom Silver Edition буде продаватися тільки в магазині Uplay. Від Freedom Edition його буде відрізняти більш красива коробка з Splinter Cell: Blacklist всередині і срібна фігурка Сема Фішера.


Видання The Ultimatum Edition надійде в продаж разом з коміксом, бонусним ігровим контентом, а також наручним годинником, що виконаний в стилі Splinter Cell: Blacklist.

Upper Echelon Day 1 Edition містить масу цифрових матеріалів, включаючи бонусний костюм, карти і золоті окуляри для головного героя. На території Великобританії копії даної збірки шанувальники зможуть купити тільки в мережі GAME.

via