Arkane Studios анонсувала доповнення The Knife of Dunwall до бойовика Dishonored. У цьому DLC геймери зможуть пограти за Дауда — легендарного вбивцю, який знищив імператрицю країни. Разом з новим героєм користувачі отримають нові ґаджети, здібності і види зброї.

Доповнення Dishonored: The Knife of Dunwall

Після успішного вбивства королівської особи, назавжди зміниться доля Дануолла, Дауд відправиться в подорож у пошуках спокутування своєї провини. За сюжетом дарувати йому подібне може загадковий персонаж на ім’я Делайла. Разом з безжальними вбивцями гравці будуть шукати цього героя в раніше незвіданих районах міста, де зустрінуться з новими типами ворогів. Дії користувачів в кінцевому підсумку вплинуть на долю Дауда.


Для виконання місій нам нададуть цілий арсенал навичок — наприклад, можна буде покликати на допомогу напарника-вбивцю. Для пошуку захованих рун знадобиться навичка Void Gaze, а Blink буде використовуватися для швидкого переміщення по локаціях. Набір ґаджетів поповнить спеціальний порошок, який засліплює супротивників. За допомогою невеликого ручного арбалета геймери зможуть стріляти по ворогам присипляючими або вибухаючими стрілами.

У The Knife of Dunwall гравці побувають у масі нових локацій, включаючи фабрику Rothwild Slaughterhouse, по якій розвішані величезні туші китів, а також будуть досліджувати квартал Legal District. Також доповнення дозволить поглянути на значущі події Dishonored з нового боку.

Dishonored: The Knife of Dunwall з’явиться 16 квітня 2013 на ПК і Xbox 360, а 17 квітня відвідає PS3. Вартість доповнення становитиме 10 доларів.

via