Представники SOE розповіли про плани з оновлення MMO-шутера PlanetSide 2. Дані опублікували на офіційному сайті гри. Оновлення будуть виходити з січня по червень поточного року.

MMO-шутер PlanetSide 2

У січні фахівці поліпшать стабільність проекту, змінять систему відродження транспортних засобів та гравців. Покращення торкнуться і програми Player Studio, яка дозволяє гравцям створювати віртуальні предмети. У лютому геймерам нададуть оновлення системи місій, коригування класу Infiltrator та набори камуфляжу.

Шутер PlanetSide 2

З березня буде доступне оновлення для класу Liberator. Гравці отримають додаткові предмети для редагування знарядь ближнього бою. У квітні PlanetSide 2 урізноманітнять новими типами тривог і оновлять рейтинг користувачів. Розробники відкриють континент Хоссін в травні, відкоригують транспортний засіб Sunderer і перероблять клас Light Assault. У червні планується змінити систему ресурсів.

Гра PlanetSide 2

Оновлення будуть виходити в рамках щотижневих апдейтів, які недавно анонсувала Sony Online Entertainment. Поки не відомо, коли відбудеться прем’єра PlanetSide 2 на PlayStation 4.

via

Теґи: , , ,