Автори чудового бойовика Red Dead Redemption розповіли про нюанси запису музичного супроводу до гри. Творці скористалися послугами Томі Моргана (Tommy Morgan) — композитора кантрі музики, який присвятив своїй професії 60 років життя. Розробники довго підбирали інструменти для створення автентичних мелодій. У багатьох випадках довелося експериментувати і комбінувати звуки.

Саундтрек записаний не в класичній формі композицій, а у вигляді музичних мотивів. За допомогою движка автори могли накладати треки один на одного в залежності від ситуації. Приміром, під час перегонів на конях починала грати бас-гітара, а в гонитві до неї приєднувалися литаври. Інструменти допомагали створювати атмосферу і додавали грі більше автентичності.

Red Dead Redemption припаде до душі всім фанатам вестернів за участю Клінта Іствуда. У ній геймер подорожує по мальовничих преріях, полює на тварин і бере участь у видовищних перестрілках. Проект доступний для користувачів PlayStation 3 і Xbox 360.

3dnews

Компания готова предоставить услуги colocation — от нескольких юнитов и до целых стоек. При необходимости может быть организован виртуальный канал между оборудованием в дата-центре и офисом заказчика.