На форумі NeoGAF з’явилося багато даних про пригоду Assassin’s Creed: Revelations. Користувачі виявили їх на сторінках журналу Game Informer.

Місто Константинополь розділять на кілька районів: Костянтина, Баязид і Галата. Гравці також побувають у Каппадокії.

По сюжету герою Еціо вже 50 років. У нього буде спеціальний гарпун. Схожий елемент геймплея присутній в проекті Bioshock: Infinite. Таким чином, персонаж зможе пересуватися по карті набагато швидше. За допомогою даного пристосування Еціо також навчиться притягувати до себе опонентів і вбивати їх видовищною комбінацією ударів.

У проекті з’являться нові види зброї і бомб. Еціо зможе сконструювати 300 різних видів вибухових пристроїв. Ця здатність відмінно доповнить покращений навик Eagle Sense. Тепер гравець дізнається про можливий маршрут своєї жертви. Це дасть йому можливість піти на перехоплення, встановити бомбу.

На зміну башт Борджіа з Assasins Creed: Brotherhood прийдуть печери асасинів. Після відкриття печери геймер зможе покращувати споруди в тому районі, де вона знаходиться. Користувач зможе підкуповувати варту, щоб вони не ставилися до нього вороже. Гравець повинен вести себе обережно, адже якщо він зробить занадто багато проступків, то може втратити контроль над печерою. Щоб лігво вбивць не змогли захопити тамплієри, гравець повинен поставити на чолі печери учня з рангом «майстер».

Всі побічні квести Assassin’s Creed: Revelations будуть динамічними. Наприклад, гравець може допомогти зупинити пограбування або виручити маленьку дівчинку, яка підбіжить до нього на вулиці.

Планку максимального рівня піднімуть з 10 до 15. Розробники застосують абсолютно нову систему motion capture. Її аналог використовується в детективі LA Noire. У Assassin’s Creed: Revelations повернеться багатокористувальницький режим. Однак тут він буде більш сюжетно обґрунтованим. Геймер зможе змінювати зовнішній вигляд бійців і їхнє обмундирування. У багато-користувальницькому режимі з’явиться система гільдій.

Реліз гри Assassin’s Creed: Revelations призначений на листопад. Проект вийде на ПК, PS3 і Xbox 360.

3dnews